More is more

Bij sommige woonaccessoires geldt toch echt ‘More is more’. Wanneer je van bepaalde woonaccessoires een groepje maakt geeft het een krachtige uitstraling.

Fotowanden

Bijvoorbeeld bij foto’s en schilderijen op de wand kan een combinatie van verschillende lijsten en afbeeldingen heel mooi overkomen. Door bijvoorbeeld allemaal zwart wit afbeeldingen te gebruiken, of door de verschillende formaten op elkaar aan te laten sluiten, creëer je met meer toch eenheid.

fotowanden

 

 

 

 

 

 

 

Bronnen: shelterness.com, Apartment Therapy

Planten

Ook bij planten geldt vaak more is more. Verschillende soorten cactussen in diverse potten op een kast geeft een mooie uitstraling. Door het bij één plantensoort te houden creëer je, ondanks de hoeveelheid, rust. Hangende planten zie je ook steeds vaker, hier kan je ook een leuk effect mee bereiken door er meer naast elkaar te hangen. Een mooie botanische print erbij, en het plaatje in compleet.

More is more and less is a bore.

hangende-planten         gegroupeerde-planten

Bronnen: Pinterest, vormlab