Blijf lekker binnen: cocoontips

De regen en bladeren vliegen je buiten om de oren, blijf toch lekker binnen. Met deze items kan het cocoonen beginnen.

Vloerkleden

Je hebt ze in alle soorten en maten. Klein, groot, vierkant en rond. Met alle kleuren van de regenboog of juist heel sober. Een kleed maakt de ruimte gelijk een stuk warmer, dempt geluid en kan verschillende meubelstukken aan elkaar verbinden.

berber rozenkelim

 

 

 

 

 

 

 

grafisch

 

perzisch

 

 

 

 

 

Het eerste kleed is een berber, deze heb ik gespot bij Loods5. Het tweede kleed is een rozenkelim van rozenkelim.nl. Het grafische kleed met zigzagpatroon kun je vinden bij Wehkamp. Het laatste kleed van Fatboy is een bijzonder kleed. Deze kan je namelijk ook buiten gebruiken en kun je groter maken door meerdere exemplaren aan elkaar vast te klikken. Ook is het een handig kleed als je huisdieren hebt. Doekje erover en klaar :).

plaids

Het ultieme cocoonen kan echt van start onder een heerlijke plaid op de bank. Kopje thee er bij en het relaxen kan beginnen.

plaid-grafisch plaid-wol plaid-zwart-wit plaid-gerstekorrel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het eerste plaid is van HEMA en heeft een grafische print waar je direct vrolijk van wordt. Het tweede wollen plaid is van Klippan Yllefabrik uit Zweden, hieronder krijg je het echt niet meer koud.  Het zwart witte plaid is gemaakt van warme materialen en is van Mette Ditmer.  Dit plaid is onder andere verkrijgbaar bij Fonq. En last but not least, een gebreid kleed van H&M. Deze is verkrijgbaar in vele kleuren.

Cocoon ze ­čÖé