werkwijze interieurontwerp

Intake
Tijdens de intake inventariseer ik de ruimte en maken we een programma van behoeften en wensen. Daarnaast maak ik foto’s, een snelle indelingsschets en meet ik de ruimte op. De intake is de start voor het interieurontwerp.

Plattegrond met indelingsplan op schaal
Het indelingsplan werk ik in detail uit in een plattegrond op schaal. Met de plattegrond op schaal krijg je een goed beeld van de indeling en de verhoudingen van het interieurontwerp.

Tip: je kunt ook kiezen voor een 3D ontwerp, zo krijg je vanuit iedere hoek een goed beeld van het interieurontwerp.

Moodboard en kleur- en materiaalplan
Het moodboard geeft een beeld van de te creëren sfeer en de daarbij behorende kleuren en materialen vind je terug in je persoonlijke kleur- en materiaalplan.

Persoonlijk meubel- en accessoireplan
In je persoonlijke meubel- en accessoireplan geef ik je op maat advies voor meubels en accessoires die passen bij het interieurontwerp.

Verlichtingsplan
In het verlichtingsplan adviseer ik over verlichting die goed past binnen het interieurontwerp. Binnen het indelingsplan op schaal zie vind je verlichting die qua vorm en functie goed aansluiten bij je persoonlijke  interieurontwerp.

Aankoopadvies
Om je interieurontwerp te realiseren krijg je advies en tips over de aanschaf van specifieke meubels, wand- en vloerbekleding en accessoires.

Persoonlijk advies op maat
We nemen het complete interieurontwerp samen door. Uiteraard krijgt je het interieurontwerp, met alle persoonlijke ontwerpen en adviezen, in een handige map.

In overleg kan ik je begeleiden bij het realiseren van je interieurontwerp.